PRESSEMEDDELELSER iHOBRO
OG MARIAGERFJORD 2023
             
Til www.ihobro.dk Arkiv 2022 Arkiv 2021 Arkiv 2020 Arkiv 2019 Arkiv 2018 Arkiv2017
             
RULLE FOR AT KOMME TIL ALLE MEDDELELSER
2023-03-10  
Forårsudstilling i Kunstboxen

Unikke kunstformer med eksklusive præg, solidt og godt håndværk med fokus på mennesket og dets relationer er de fælles træk, der findes hos vores fire nye gæstekunstnere.

Multi kunstneren Tzuf Prag Vestergaard viser sine malerier og skulpturer i papir maché; smed og kunsthåndværker Finn Midtskogen udstiller figurer i smedehåndværk; Mette Glassy, kunsthåndværker, fremviser kobber irrede 3D relieffer og hånddekorerede påskeæg, og billedkunstner Sonja Østergaard Svendsen viser sine smukke farverige malerier, hvoraf flere har motiver med kvinder og børn.
Tzuf Prag Vestergaard er oprindelig fra Israel, men bor nu i Hadsund, hvor hun er dansk gift. Hun har en Bachelor fra Academy of Painting i Berlin. Gennem årene har hun beskæftiget sig med maleri, skulptur, fotografi, teaterforestillinger, sang og musik, kreativ skrivning og rumdesign. Flere gange har hun designet til biograf og TV i Israel og organiseret kunst events. Tzuf er ofte vendt tilbage til at male og skulpturere, hvor hun nu er meget interesseret i genbrug: Gamle vinyl plader er nogle af de materialer, hun dekorerer og maler, så de i runde formater får et eksklusivt udtryk. Hendes papir maché figurer laves på en base af aviser og jerntråde, hvorfra hun bygger kroppe op. Derfra fremstiller hun en karakter, hun har i tankerne. Processen kræver tålmodighed, da lagene skal tørre ind imellem, inden figuren males. Det er kropsholdninger og overdrivelserne i proportionerne samt farverne, der interesser hende.
Kropsformer ser man også i Finn Midtskogens elegante metal skulpturer lavet med hammer og ambolt over åben ild. Finn bor i Mariager, har arbejdet som smed det meste af sit liv. En god læremester lærte ham i en ung alder at sætte pris på veludført og godt håndværk, et princip, han senere har fulgt. Det værktøj, Finn bruger, laver han selv. Ofte er mange af hans serier fra sportens verden: golfspillere, fodboldspillere, cyklister, gymnaster o.l. Han fremstiller gerne unikke værker og skulpturer på bestilling f.eks til virksomheders reception, kirkekunst, gaven til brudeparret o.l. Ud over at arbejde i sit værksted kan Finn opleves som smed på Gl. Estrup og Hjerl Hedes Frilandsmuseum.
Mette Glassy fra Odder er en tidligere god bekendt af Kunstboxen. Hun arbejder i sit værksted med at svejse, lodde, indgravere og dekorere i kobber. Efter sin uddannelse som dekoratør, debuterede hun internationalt som kunsthåndværker på Florence Biennalen i Italien i 2009. Hun forener sine 3D skulpturer med en åndelig og historisk dimension, som gør dem unikke. Vi kan være tilbage i renæssancen, hvor hun forsyner sine 3D værker med stumper af gamle dokumenter, nøglehuller, segl o.l., eller i nutiden, hvor indgangen til hjerterummet er en gammel nøgle, et hjerte af træ på en baggrund af patineret kobber. Mette udstiller også mange slags dekorations æg, fra strudse størrelser i kobber til små vagtelæg.
Billedkunstner Sonja Østergaard Svendsen fra Viborg har tidligere gæstet Kunstboxen. Hun er født og opvokset i Himmerland, er autodidakt men har altid været glad for at tegne og male. Hendes malerier har mest været landskaber, men efterhånden er der kommet flere med kvinder og børn. Hun indfanger stemninger hos personer og landskaber, og med farverige men enkle strøg finder hun god balance i billederne. Sonja har udstillet mange steder i lokalområdet og er altid med i Åbne Atelierdøre.
Kunstboxens øvrige faste udstillere er også i forårshumør og viser spændende malerier, akvareller, keramik, smykker, træ arbejde, vævning samt glaskunst.
Forårsfernisering foregår i Kunstboxen, Kirkegade 3, 9500 Mariager, søndag d. 2. april kl. 14-16. Alle er velkomne til vin og snacks.
Udstillingen kan ses på torsdage/ fre-/ lør- og søndage kl. 13-17 fra 1. april-30 juni.
Følg os på www.kunstboxen-mariager.dk 

Klik på billedet for at se mere
2023-03-10  
To nye udstillinger i Kunstetagerne

Af: Anne Lie Stokbro

Fra lørdag den 11. marts kl. 11 viser Kunstetagerne Hobro to nye udstillinger. Arne L. Hansen – Form, figur, farve og PERSONA – Strikkunst af Stine Leth og fotografi af Søren Rønholt. De to udstillinger kan ses til og med 10. juni 2023.

Arne L. Hansen-udstillingen sætter fokus på maleren, grafikeren mmm. Arne L. Hansen (1921-2009), som lokalt er kendt for at have farvesat Hobro Kirke. Hansen, der var født og opvokset i København, fandt fra 1940’ernes slutning sine motiver blandt cirkusartister, lave klitgårde og i storindustrien, før han i 1990’erne begyndte at male abstraherede landskabsmotiver fra Skagen. Udstillingen præsenterer temaer og udviklingslinjer i Arne L. Hansens kunst. I de tidligste år efter uddannelse på Kunstakademiet i København var Hansen mest optaget af figurmaleriet, siden blev et stadigt mere formelt-abstrakt formsprog med motiver fra bl.a. B&W Skibsværft, Holmegårds Glasværk og Morsø Jernstøberi karakteristiske for ham. Op gennem 1990’erne og i de sidste år af karrieren var Arne L. Hansen særligt optaget af landskabsabstraktioner fra Skagen. I alle tilfælde skabte Hansen balance og dynamik i både figuration, formsprog og farvevalg, træk, som han tog med ind i de mange udsmykninger og farvesætninger, som han udførte sammen med en række af landets førende tegnestuer, bl.a. Friis & Moltke og Jacob Blegvad.

I 1993-94 farvesatte Arne L. Hansen loft og bænkerækker i Hobro Kirke. Det klare, blå loft og bænkerækkernes dæmpede gyldne dekoration henter farver fra Johan Thomas Skovgaards apsis- og alterbordsmosaikker fra 1952. At lade kunst og omgivelser spille tæt sammen er et typisk træk i Hansens kunst. I Hobro Kirke peger farvevalgene dog længere ud og knytter sig til den kristne billedtradition, hvor både himlens blå og de gyldne toner er symbol på det guddommelige.

Til udstillingen er lånt værker fra museums- og private samlinger, ligesom værker fra Hobro Kunstsamling indgår.

Udstillingen PERSONA præsenterer strikkunst af Stine Leth, f. 1979 og fotografi af Søren Rønholt, f. 1969. De to kunstnere kendte ikke hinanden, da Lars Bonde, Væg Gallery, Aalborg bad dem arbejde sammen om udstillingen Persona. Stone Leth strikkede en serie abstrakte masker, som Søren Rønholt inviterede interesserede til at bære, mens han fotograferede dem. Modellerne valgte selv maske og positur, og om de ville være af- eller påklædte. Resultatet af samarbejdet er blevet underfundige og let foruroligende hybrider mellem portrætfotografi og surrealistisk abstraktion.

Begrebet ’persona’ stammer fra psykologiens verden, hvor det henviser til de forskellige facader, vi hver især tager på i sociale sammenhænge, også når vi bliver portrætteret. Udstillingen spørger: Hvad sker der med det traditionelle portræt, når den portrætterede bærer maske? Kan man skabe et portræt uden at vise ansigtet? Hvordan vil beskueren opfatte portrættet, når dets traditionelle koder er brudt op og erstattet af abstraktion?

Udstillingen arrangeres i samarbejde med Væg Gallery, Aalborg.

Fotos:
Arne L. Hansen. Gård i Skagen, 1960. Foto Mette Morell
Arne L. Hansen. Hilsen til Skagens gl. Posthus og alt det der sker i det, 1987. Foto Mette Morell
Persona (1). Strikket maske af Stine Leth, fotografi af Søren Rønholt, 2021-22. Courtesy Væg Gallery, Aalborg. Foto Søren Rønholt
Persona (2). Strikket maske af Stine Leth, fotografi af Søren Rønholt, 2021-22. Courtesy Væg Gallery, Aalborg. Foto Søren Rønholt

Venlig hilsen
Anne Lie Stokbro
kunstfaglig medarbejder
kunsthistoriker, mag.art.







   
Foredrag: Den grå mand på Willestrup og andre sagn fra Østhimmerland

Så længe mennesker har kunnet tale, har de fortalt historier til hinanden. Historier om hvordan verden hang sammen, hvad der var rigtigt og forkert, og hvordan man klarerede sig ud af farefulde situationer. Ofte med overnaturlige væsner som hekse, havfruer, varulve, elverfolk og spøgelser.

Nu kan man høre en lang række af de gamle, lokale sagn om spøgelser og mystiske væsner fra Hadsundområdet. Tirsdag 28. februar kl. 19 fortæller museumsinspektør Inger Bladt fra Nordjyske Museer nemlig sagnet om den grå mand på Willestrup og andre uhyggelige sagn fra Østhimmerland.

I løbet af aftenen får du blandt andet svaret på, hvem man kan møde, hvis man går mellem Willestrup og Astrup midt om natten. Hør også om spøgelser og nisser på Visborggård, om den uhyggelige benrad på Astrup Kirkegård, spøgelseshunden i Rostrup samt sagn med lokale bjergfolk, elverfolk og lygtemænd fra egnen omkring Hadsund.

Historierne gav tryghed
De mange gamle sagn om spøgelser, bjergfolk, havfruer mv. var førhen en stor del af dagligdagen for landbefolkningen, som tog dem ganske alvorligt. Helt grundlæggende handler de mange sagn om mødet med det ukendte eller uforståelige, og sagnene gav en tryghed, fordi de viste, hvordan det kan lykkes et menneske at mestre mødet med det uforståelige.

I virkelighedens verden har det ukendte ofte været fremmede mennesker, døden eller sygdom, som så i sagnene blandt andet er blevet oversat til forskellige overnaturlige væsner, der for eksempel kunne overvindes ved at slå korsets tegn.

De har samtidigt gjort det nemmere at se forskel på, hvem man kunne stole på, og hvem der stod uden for. Fællesskabet i lokalsamfundet blev dermed stærkere, når det var helt tydeligt, hvem der ikke hørte til – om det så var varulve, elverpiger, spøgelser eller omrejsende sigøjnergrupper.

De mest spændende og uhyggelige historier er blevet fortalt igen og igen gennem mange generationer, og de er efterhånden blevet til sagn og myter. Kendetegnet for de mange historier er, at de gik fra mund til mund og ikke blev skrevet ned. Det er først sket i nyere tid.

Udgangspunktet for aftenens sagn og fortællinger er de mange folkeminder, som Evald Tang Kristensen samlede ind i begyndelsen af 1900-tallet over hele Jylland blandt mennesker, der stadig havde de gamle historier i levende erindring.

For yderligere information: Kontakt museumsinspektør Inger Bladt: inger.bladt@aalborg.dk / tlf. 25 19 74 03

Inger Bladt
Tirsdag 28. februar kan man opleve museumsinspektør Inger Bladt fra Nordjyske Museer på Hadsund Egnssamling. Hun fortæller sagn og myter fra Hadsundegnen – blandt andet sagnet om den grå mand på Willestrup. Foto: Nordjyske Museer

Hekse, trolde, varulve og nisser
Hekse, trolde, varulve og nisser var alle en helt naturlig del af hverdagen i gamle dage. Talrige sagn og myter fortæller grumme historier herom. Her ses de på en dukketeaterkulisse til stykket Et Folkesagn, tegnet af Carsten Ravn, 1893. Alfred Jacobsens Danske Teaterdekorationer
2023-02-13  
Vinterferieugerne 7 og 8 er sidste mulighed for at opleve den velanmeldte udstilling ”ARTEFAKT

Af Anne Lie Stokbro

 Naturen genskabt” i Kunstetageren Hobro. Det er samtidig sidste chance for et gensyn med den kære, lille alf Cirkeline, som er på besøg i Kunstetagerne i form af illustratoren Hanne Hastrups originaltegninger, og for et blik ind i abstraktionens verden i form af Jylland-kunstneren Erik Argus’ serie i tusch, ”Sorte fugle. Ursonate”, skabt under inspiration fra den tyske dadaist Kurt Schwitters’ lyddigt ”Ursonate”, 1922-32.

Billedkunstnerne Jane Balsgaard, Vibeke Glarbo og Britt Smelvær har skabt udstillingen i tæt samarbejde og med fuld udnyttelse af Kunstetagernes særprægede industriarkitektur. De tre kunstneres fælles fortid i gruppen Transit skinner tydeligt igennem i udstillingen, hvor Balsgaard, Glarbo og Smelvær har skabt stedspecifikke installationer til hver sit rum.

Jane Balsgaards installation ”Den blå planet behøver nedrustning – fuglene flyver fra den”, 2022 er udstillingens mest direkte, miljøpolitiske værk. Fra et blåt klodemaleri flyver en sværm af papirflyvere bort under salens høje loft, hen mod et bølgende, dynamisk relief med associationer til både landskab, hav og luftstrømme.

Vibeke Glarbos installation ”Brudzone” er langsomt gået i opløsning gennem udstillingsperioden. Hvad der på ferniseringsdagen i november fremstod som fugtige lerkontinenter, henligger nu som tørrede flager af materiale, som synes slidt af vind og vejr.

Britt Smelværs installation ”November” rummer elementer fra ”en amatørbiologs laboratorium”, som hun beskriver det. Relieffer af præparerede plantedele, plexiglas og papir undersøger forholdet mellem naturen og dens kunstneriske genskabelse, mens små skulpturer af tørrede og bemalede plantedele i 1:1 gengiver naturens former og stoflighed, sirligt anbragt på sokler og dermed flytte ind i en kunstnerisk kontekst.

Udstillingerne kan ses til og med 25. februar i Hobro Biblioteks åbningstid, ma-fr 9-18, on 11-18, lø 10-13. Søn- og helligdage lukket.
Fra 11. marts vises udstillingerne ”Arne L. Hansen. Figur, form, farve” og ”PERSONA. Objekter af Stine Leth og fotografier af Søren Rønholt.”

2022-12-07 Kunstetagerne i Hobro Bibliotek lige nu
2023-01-30  
Fastelavn i Valsgård 2023

Af: Henning Aage Jochumsen

Valsgård Borgerforening og Valsgård kirke afholder traditionen tro, fastelavnsfest igen i år, søndag d. 19 februar. Dette år er fastelavnsfesten flyttet til Valsgård hallen, da der de sidste år har været så stor og flot en opbakning, at pladsen har været trang.
Fastelavnsfesten starter ud med gudstjeneste i Valsgård Kirke kl. 14:00, hvorefter vi i samlet trop, følges op i Valsgård hallen. Her vil børnene og kvinderne igen kunne deltage i at slå “Katten af tønden”, hvor der skal kåres kattekonger og en kattedronninger.
De bedste, mest kreative og fantasifulde udklædninger vil kåres og tildeles præmier. Arrangementet er gratis og alle er velkomne, børn som voksne. Der vil være mulighed for at købe kaffe, te, sodavand/øl, fastelavnsboller samt kage. Arrangementet forventes at afslutte omkring kl 16:00 hvor vi siger tak for idag.

Tønderne er igen i år malet af Børnehaven Myretuen, hvor børnene har udsmykket tønderne kreativt med farverig maling, pynt og fjer. På billedet ses: Marius, Oliver og Benjamin
2023-04-24  
Sidste omvisning i Kunstetagernes aktuelle udstillinger

Af Anne Lie Stokbro

Så er det sidste chance, hvis man har lyst til at høre mere om Kunstetagernes aktuelle udstillinger ARTEFAKT – Naturen genskabt og ERIK ARGUS – Sorte fugle. Ursonate. Torsdag den 2. februar kl. 15 inviterer Kunstetagerne til den sidste omvisning i udstillingerne, som kan ses til og med 25. februar.

Begge udstillinger fortolker naturen i en kunstnerisk sammenhæng. I Artefakt anvender de tre kunstnere Jane Balsgaard, Vibeke Glarbo og Britt Smelvær naturens materialer til at fortolke naturen som fænomen og undersøge menneskets forhold til naturen i dag.
Erik Argus har skabt sine ni tuschtegninger efter at have lyttet til et dadaistisk lyddigt fra 1922-32, og selvom lyddigtet og Argus’ transskription af dets lyde er ren abstraktion, så har en landskabskomposition sneget sig ind som baggrund i alle ni tegninger.
Kunstfaglig medarbejder Anne Lie Stokbro vil i omvisningen tage afsæt i naturens tilstedeværelse i de to udstillinger og belyse kunstnernes vidt forskellige tilgang til og analyse af naturens og kunstens afhængighedsforhold.
Omvisningen er gratis og åben for alle. Man møderSidste omvisning i Kunstetagernes aktuelle udstillinger
Så er det sidste chance, hvis man har lyst til at høre mere om Kunstetagernes aktuelle udstillinger ARTEFAKT – Naturen genskabt og ERIK ARGUS – Sorte fugle. Ursonate. Torsdag den 2. februar kl. 15 inviterer Kunstetagerne til den sidste omvisning i udstillingerne, som kan ses til og med 25. februar.
Begge udstillinger fortolker naturen i en kunstnerisk sammenhæng. I Artefakt anvender de tre kunstnere Jane Balsgaard, Vibeke Glarbo og Britt Smelvær naturens materialer til at fortolke naturen som fænomen og undersøge menneskets forhold til naturen i dag.
Erik Argus har skabt sine ni tuschtegninger efter at have lyttet til et dadaistisk lyddigt fra 1922-32, og selvom lyddigtet og Argus’ transskription af dets lyde er ren abstraktion, så har en landskabskomposition sneget sig ind som baggrund i alle ni tegninger.
Kunstfaglig medarbejder Anne Lie Stokbro vil i omvisningen tage afsæt i naturens tilstedeværelse i de to udstillinger og belyse kunstnernes vidt forskellige tilgang til og analyse af naturens og kunstens afhængighedsforhold.
Omvisningen er gratis og åben for alle. Man møder bare op i Kunstetagerne.

2022-12-07 Kunstetagerne i Hobro Bibliotek lige nu
2023-01-21  
Foredrag: Næsehorn og narrestreger
Hør om Ole Lund Kirkegaards forfatterskab i ord, billeder og musik

I 1967 blev dansk børnelitteratur ramt af en bombe, da Ole Lund Kirkegaard udgav bogen Lille Virgil, der var fuld af spilopper og fantasi. Sådan havde ingen skrevet om børn før, og dansk børnelitteratur var forandret for altid. Senere kom bøger som Otto er et næsehorn, Hodja fra Pjort, Gummi-Tarzan og Orla Frøsnapper –bøger, som alle er blevet klassikere og kendes af ethvert barn.

Tirsdag 31. januar kan man i Rosengårdscentret i Oue høre mere om Ole Lund Kirkegaards forfatterskab og skøre børneunivers, når Uffe Høj, der er formand for Di Heslige Slønglers Klup i Skanderborg, og musiker Peter Overgaard er på besøg med et foredrag om den store forfatter. Her fortælles Ole Lund Kirkegaards historie i ord, billeder og musik.

Man kan høre mere om opvæksten i Skanderborg, om synet på barnet i 1950’erne, om dansk børnelitteratur indtil 1960’erne, om Kirkegaards inspiration fra børnene i sin lærergerning, om nybruddet i dansk børnelitteratur i 1960’erne, og ikke mindst om hans geniale forfatterskab og arven efter ham i dansk børnelitteratur. Han har om nogen sat et markant aftryk på dansk børnelitteratur, som også her i 2023 tydeligt ses.

Lokal inspiration til de kendte bøger
Ole Lund Kirkegaard var skoleleder i Oue, da han i 1967 udgav sin debutbog om roden Lille Virgil, og det var børnene på Oue Skole, der inspirerede Kirkegaard til de nysgerrige og opfindsomme drenge i hans mange børnebøger, der vender de voksnes regelrette verden på hovedet med deres humor og fantasi. Med Ole Lund Kirkegaards ansættelse mellem 1965 og 1973 på Oue Skole blev byen en litterær forpost i datidens børnekulturelle Danmark.

Undervejs denne aften læses der op fra udvalgte bøger, og vi hører om forfatterens sprog og tegninger. Foredraget krydres med en del fotos fra Ole Lund Kirkegaards levetid. Musiker Peter Overgaard spreder en tidstypisk stemning til foredraget med Mandalay og andre sange fra forfatterens barndom og ungdom.

Billetter kan købes i døren og koster 70 kr. Bag foredraget står Nordjyske Museer og Oue Idræt og Kultur, og det er støttet af Sparekassen Danmark Fonden Himmerland og Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune.

Hvornår: Tirsdag 31. januar 2023 kl. 17.00-19.30
Hvor: Rosengårdscentret, Savværksvej 9, Oue, 9500 Hobro
Billet: 70 kr. (inkl. kaffe) Kan købes i døren.


For yderligere information, kontakt venligst:
Lykke Olsen, museumsinspektør Nordjyske Museer, på telefon 31 99 41 71 eller på mail lykke.olsen@aalborg.dk


Til foredraget om Ole Lund Kirkegaard og hans forfatterskab kan man også høre musiker Peter Overgaard, der spiller tidstypiske sange fra dengang, hvor Kirkegaard skrev sine berømte bøger. Privatfoto.

Uffe Høj ved Oue Skole - Den 31. januar er der mulighed for at besøge Ole Lund Kirkegaards fortryllede børneunivers. Det sker, når formanden for Di Heslige Slønglers Klup i Skanderborg, Uffe Høj, holder foredrag om den kendte forfatter, som blandt andet fandt sin inspiration i Oue. Privatfoto.
2023-01-16  
KUNSTNERMØDE MED VIBEKE GLARBO I KUNSTETAGERNE

Af Anne Lie Stokbro

Kunstetagernes aktuelle udstilling ARTEFAKT – naturen genskabt er en hyldest til den kunstneriske fortolkning af naturen. Nu bliver der lejlighed til at høre en af deltagerne, billedkunstneren Vibeke Glarbo fortælle om sine bidrag til udstillingen, når vi lørdag den 28. januar kl. 11 inviterer til kunstnermøde. Kunstnermødet finder sted i Kunstetagerne, og man møder bare op. Deltagelse er gratis for medlemmer af Mariagerfjord Kunstforening, øvrige betaler kr. 50.
De tre kunstnere bag ARTEFAKT, Jane Balsgaard, Vibeke Glarbo og Britt Smelvær har været meget aktive på den danske kunstscene siden 1970’erne. Balsgaard og Glarbo er blandt andet grundlæggere af sammenslutningen Transit, som fra 1980-2011 specialiserede sig i installationskunst. Britt Smelvær blev medlem af Transit i 1982.
Sammenhæng mellem kunsten og det rum, den blev vist i, var helt centralt i Transits kunstsyn – længe før den stedspecifikke kunst fik den udbredelse, den har i dag. Der er med andre ord tale om tre pionerer, som med udstillingen forener erfaringer fra Transit med deres pionerarbejde inden for dansk land art. Alle tre var op gennem 1980’erne med i store land art-manifestationer, hvor naturmaterialer blev brugt til at skabe forgængelige værker ude i naturen. Deres udstilling, som de har arbejdet meget tæt sammen om, afspejler den fælles baggrund, selvom resultaterne naturligvis er meget forskellige.
Vibeke Glarbo er inviteret til at holde kunstnermøde, fordi hun også gennem Hobro Kunstsamling er repræsenteret med værker ude i Hobro by. Mange kender nok de store svampeformer på Elevatorpladsen neden for Hobro Alderdomshjem og vægudsmykningerne inde på alderdomshjemmet, andre har nok set hendes skulptur ”Gotisk tårn”, som står i Hobro Biblioteks udlån.
Glarbo blev uddannet på Kunstakademiets billedhuggerskole i årene 1969-76. Her lærte hun den klassiske og modernistiske skulpturs teknikker og materialer at kende, men hun har karrieren igennem udviklet sin kunst ad egne veje. Gennem årene er det stedspecifikke blevet hendes væsentligste tilgang til kunsten, og i Kunstetagerne har hun derfor opbygget en installation, Brudzone, som aktiverer både udstillingsrummet og publikum, som inviteres til at gå tværs igennem kunstværket.
Ved kunstnermødet vil Vibeke Glarbo fortælle om sin kunst, arbejdsmetoderne bag og den fortsatte fascination og undersøgelse af, hvad kunst og natur betyder for hinanden.
Venlig hilsen
Anne Lie Stokbro
kunstfaglig medarbejder
kunsthistoriker, mag.art.

2022-12-07 Kunstetagerne i Hobro Bibliotek lige nu