Nyt i Fyrkatspillet
 

Billeder relateret Fyrkatspillet

www.fyrkatspillet.dk

Arkivet


2011-12-01
 Open-by-Night gav stort besøg i bryggerlejligheden i H I Bies Bryggeri i Adelgade nr 26.

2011-12-01 Open-by-Night gav stort besøg i bryggerlejligheden i H I Bies Bryggeri

På trods af vejret torsdag aften var der rigtig mange mennesker på gågaden i forbindelse med Handelsstandsforeningens open-by-night-arrangement.

Markedschef Arne Schade Hobro Handelsstandsforening tog flot imod og bød bryggerfolkene velkommen på Store Torv og stillede Hans Jacob Bie nogle spørgsmål til brygningen af Bies øl.

Et særligt arrangement forgik i den gamle bryggerlejlighed på 1. sal i H I Bies Bryggeri, hvor et bredt udsnit af skuespillerne fra juleforestillingen ”Nissebryg” med ”bryggerparret” Petrea og Hans Jacob Bie (Helle Wolder og Tue Isaksen) i front sang julesange, kendte og nyskrevne, for de besøgende, som havde fundet vej op ad trappen til lejligheden på 1. sal. Tue Isaksen, der for tiden har rollen som brygger Hans Jacob Bie i ”Nissebryg”, fortalte de besøgende i korte træk om juleforestillingen og foreslog dem at købe billetter til de 3 forestillinger der kommer i den kommende weekend.

Ca. 200 besøgende fra nær og fjern kom i løbet af de 3 timer arrangementet varede og fik et indtryk af og en orientering om, hvordan brygger Hans Jacob Bie og hans familie og tjenestefolk i 1859 havde boet i det flotte forhus, som en god ven i 1858, den dengang unge arkitektstuderende Jens Vilhelm Dahlerup, havde tegnet for bryggeren.

Søren Bragh Frederiksen bød velkommen og fortalte de mange besøgende udpluk fra den spændende historie om familien Bie og om bryggeriets historie og besvarede de spørgsmål, som mange af de besøgende stillede om bryggeriet og om bryggerlejlighedens fremtid. Næsten alle besøgende udtrykte utilfredshed med den måde, hvorpå kommunen på det seneste har disponeret over den flotte og interessante lejlighed. De havde hellere set, at lejligheden bliver møbleret sådan som bryggerlejligheden har set ud omkring 1900-tallet.

Med venlig hilsen Amatørteatret Fyrkatspillet
Jytte Frederiksen mobil 23 30 03 08


2011-11-05

I den dejlige bryggerlejlighed var der dækket med duge og sølvlysestager og med sølvfade der er købt på auktionen i Randers , da boet efter Ingrid Svendsen født Bie var under hammeren på auktionen i efteråret1988.Der var en god stemning i den smukke og særegne spisestue.

Fra julespillets start har Sparekassen Hobro bakket omjuleforestilling på Hobro Theater. Der har været spillet Nødde Bo Præstegaard,Jul i Gammelby og i 2010 opførte vi første afsnit ny dansk dramatik at"Jul over Himmerland" "Bryggeriet" og i år opføres"Jul over Himmerland" "Nissebryg" . De to afsnit kan sesuafhængig af hinanden fordi i præsentationen fortælles det , så publikum barekan komme og få det fulde udbytte af forestillingen "Nissebryg".

Hovedsponsor er også i år Sparekassen Hobro og det var RenéR. Astrup fra Sparekassen Hobro og Bjarne Hvirring , der var tilstede vedpræsentationen. Rene´ Astrup sagde i forbindelse med præsentationen af den 4.julespilsplakat, at det er glæde for Sparekassen Hobro at se, den store opbakning der er bag Fyrkatspillets julespil . Der bruges rigtig mange fritimerpå at få julespilsprojektet færdigt. Men René bemærkede, at der var glæde og forventning blandt de fremmødte.

Plakaten blev præsenteret. Fotografen er Erik Røgild, der eren trofast hjælper, når det gælder Amatørteatret Fyrkatspillets aktiviteter og det er spillet meget glade for. Vi var glad for at der blev taget nogle flottebilleder, af de nisser der er med i årets Fyrkatspil. Fotografen Erik Røgild var også tilstede ved præsentationen.

Unik Grafik Brith Jørgensen har designet plakaten, var sammen med fotografen tilstede ved præsentationen.

Instruktøren Anders Baggesen fortalte om, at det var en fornøjelse og god oplevelse at være instruktør for Amatørtearet Fyrkatspillet. Det er engagerede folk i arbejdsgrupperne og de medvirkende på scenen er velforberedte til prøverne, alle aldersgrupper - er koncentreret om at vi skal have det sjovt sammen og nå et godt resultat.

Anders Baggesen har fået frie hænder af forfatteren Jørgen W. Larsen til skrive til i manus. Det er en glad bryggerfamilie Hans Jacob Bie og hans kone Petrea får 8 børn i forestillingen. Der er mange problemer og genvordigheder , der sker jo mange nisseløjer i forestillingen, men vejrguderne spiller jo også bryggeren et pus.

Kapelmester Thomas Christiansen kendt fra Morskabsteatret ogogså kendt fra Aalborg Teater og Wilhelsborgspillet medvirker . Thomas ogAnders har skrevet nye tekster og sange.

Koreografen Dorte Mørch har også travlt med forestillingen.

Der er som noget nyt bygget et podie ud, for at publikum skal mærke nærheden med nisserne og de medvirkende. Gammeldags jul medjulesange, juletræer og med magi kort sagt en rigtig familieforestilling. Billetter sælges på www.fyrkstpillet.dk eller for de der ikke vil brugeelektronikken på at Turistkontorerne i Mariagerfjord kommune.
Jytte Frederiksen
Amatørteatret Fyrkatspillet
formand
23 30 03 08


2011-10-24
Her i efterårsferien har Fyrkatspillet stået for en aktivitetsweekend på Vikingegaarden Fyrkat. 12 Fyrkatvikinger var i gang derude og servicerede og fortalte de besøgende om Fyrkat og om vikingetidens mad. Der blev budt på en grov vikingesuppe med fladbrød.Der blev stegt og budt på lammekøller begge dage med grov salat med tyttebær . Fra smedjen kunne man høre ,at der også var aktivitet . Der blev smedet vikingekampøkser til Fyrkatspillet. Krigerne kamptrænede . Man hygger sig derude sådan en weekend med smukt vejr. Fyrkatvikingerne møder godt en time før , at turisterne kommer og spiser morgenmad sammen.

Når man er Fyrkatviking og også er med i juleforestillingen på Hobro Theater "Jul over Himmerland", kan blive nød til, men man får det indpasset, at skuespillerne lige springer ned i Fyrkatspillet øvelokaler over Biecentret og deltager i en prøve og senere er tilbage i Vikingetøjet på Vikingegaarden Fyrkat. Foto : Fotograf Erik Røgild var også på Vikingegaarden.

Med vikingehilsen Amatørteatret Fyrkatspillet
Jytte Frederiksen mobil 23 30 03 08


2011-10-17
Så tager Fyrkatspillet hul på 2. del af den nye danske dramatik "Jul over Himmerland" der opføres af amatører,
men som er skrevet af professionel forfatter og som iscenesættes af professionelle kunstnere.

Amatørteatret Fyrkatspillet har nu åbnet billetsalget til årets juleforestillingen for hele familien "Jul over Himmerland" 2. del ,der opføres på Hobro Theater. Billetterne sælges på Fyrkatspillets hjemmeside www.fyrkatspillet.dk. De der ikke har mulighed for at bestille billetterne derhjemme ved pcéren , kan som sædvanlig gå på Turistkontorerne i Mariagerfjord Kommune og købe billetter, når det drejer sig om billetter til Fyrkatspillets forestillinger, der har elektronisk billetsalg. I år kan vort publikum sidde og nyde maden i Theater Restauranten i ro og mag og ikke tænke på ,at de skal op i god tid i salen , for at sikre sig en god plads, for der er nemlig nummererede pladser i år.

Som noget nyt er der bygget et podie/scene ud i salen, således ,at det også bliver spændende for børnene/ og for det voksne publikum at følge, hvad der sker på podiet, tæt på publikum, med bryggernisserne og med de øvrige medvirkende.

Hobro Handelsstandsforeningen har en juletradition for at hente julenissen ved lemmen til Maltloftet. De mange nisser, der spiller med i forfatteren, skuespilleren Jørgen W. Larsens manuskript "Jul over Himmerland" holder sandelig også til på Bryghusets Maltloft i Bies Bryggeri. For nisserne, skal jo have et sted at bo, for at kunne lægge planer, for løjer og drillerier, når det nu snart er jul i Danmarks ældst bevarede Bryggerianlæg, Bies Bryggeri.

Der er 45 medvirkende på scenen på det smukke Hobro Theater. "Jul over Himmerland" har rigtig mange medvirkende børn og unge, ja faktisk folk i alle aldre. Den kendte instruktør og skuespiller Anders Baggesen, som har instrueret i 8 Vilhelmsborg spil, er instruktør for forestilling og Dorte Mørch er koreograf. De to vendelboer har arbejdet sammen i forbindelse med opsætning af revyer og forestillinger. De sætter begge pris på, at der er tempo på det, der foregår på scenen.

Der er premiere fredag, den 25. november kl. 19.00 , der spilles lørdag, søndag den 26. og den 27. november og lørdag den 3. og søndag den 4. december kl. 14.00. Det er et godt tidspunkt med en forestilling kl. 14.00 , for så kan børnenes forældre/ bedsteforældre, der har været i Hobro Theater om eftermiddagen, også nå at snuppe et julefrokostarrangement om aftenen.

Der øves i Fyrkatspillets øvelokaler over Bie Centret. Fyrkatspillet har bestilt et manus , der skulle være sjovt og fornøjelig for børn med magi og med nisser og med løjer. Med en glad bryggerfamilie der trives må man sige .

Fyrkatspillet julespil er blevet en tradition . Det er faktisk også noget særligt, at der bliver skrevet ny dansk dramatik et julespil , der handler om bryggernisser om ,at der er i en bygning , hvor der er et rigtigt maltloft.

Vi har hele anlægget bevaret , fra haven , ishuset , hele gårdanlægget , der brygges dejlig Bie øl - der dufter af øl i bryghuset, der er en restaurant og en dejlig velbevaret bryggerlejlighed. Det blåmalede køkken er intakt. Tjenestepigerne boede på loftet. Spisestuen i bryggerlejligheden er intakt med møbler og lysekrone, indbo fra den tidligere brygger Svendsen. der er stuk i loftet. Det er jo nok også et af de få steder , hvor der en spisestue med træpaneler og hvor de gamle porcelænsstikkontakter er bevaret og fungerer. Jo det er en perle. Men det er jo også et fredet anlæg.

Amatørteatret Fyrkatspillet Jytte Frederiksen

Brygger Hans Jacob Bie Bies Bryggeri var en god ven med arkitekten Jens Vilhelm Dahlerup
 


2011-08-22
Jul over Himmerland", 2.del. Om Danmarks ældste bevarede bryggerianlæg. Ny dansk dramatik og musik. Forfatter Jørgen W. Larsen:


På en lun sensommeraften i august blev der faktisk taget hul på julen 2011, da Amatørteatret Fyrkatspillet havde indkaldt til casting til årets julespil, en fortsættelse af sidste års start på trilogien Jul over Himmerland. Første del hed som bekendt ”Bryggeriet” og kom i land med en belægningsprocent så fint som ca. 86.
Over 60 mennesker i alle aldre var mødt op for at høre om årets julespil. Om ikke andet betød den fine opbakning, at bagmændene fik julelys i øjnene. Bagmændene er formanden Jytte Frederiksen, manuskriptforfatteren Jørgen W Larsen, koreografen Dorte Mørch samt instruktøren Anders Baggesen, der ikke tidligere har haft opgaver på Hobro Theater, hvor forestillingen skal spilles sidst i november.
Jytte Frederiksen bød velkommen til den store forsamling og glædede sig over den store lokale opbakning, de 3 tidligere julespil har haft.
Instruktør og skuespiller fra Aalborg Teater skal lave manuskriptet og løftede lidt af sløret om indholdet i årets forestilling, der er flyttet 20-30 år frem i tiden om den succesfulde Hobro-brygger Hans Jacob Bie, der havde et nært samarbejde med brygger Jacobsen fra Carlsberg. Bryggeren og hans unge kone fik 8 børn, og i samme periode kom jernbanen til Hobro. ”Spændende historie og originale personer er der nok at øse af”, kunne Jørgen W. Larsen fortælle.
Instruktøren og skuespilleren fra Aarhus Teater, Anders Baggesen, der har instrueret Vilhelmsborgspillene i en årrække glædede sig til opgaven og ønskede en humørfyldt og tempofyldt forestilling med en masse musik i, som vil kunne glæde både børn og bedsteforældre. Han løftede lidt af sløret for prøveforløbet, der vil starte først i oktober, og de medvirkende må regne med at investere en del weekender i projekter. Desuden havde han og koreografen Dorthe Mørch sammensat nogle øvelser, hvor alle de medvirkende kom ud på gulvet, så han kunne danne sig et førsteindtryk af skuespillerne, unge som gamle.
Som noget nyt kan man i år købe billet over nettet, hvorfor pladserne i Hobro Theater vil være nummererede. På gensyn på Hobro Theater "Jul over Himmerland"
Niels Junior, skuespillerformandKære Fyrkatvikinger

Til jer der er på nettet . Vil I læse hvad TV2 skriver, så gå ind på TV2 Nord. Der henvises også til TV2 Nords udsendelse med Fyrkatspillets reception og jubilæum . kh. Jytte
 


2011-06-24
Talstærkt publikum til jubilæumsspil

Fyrkatspillet kunne ikke have fået en meget bedre jubilæumsgave end belægningsprocenten påden 25. forestilling i vikingehuset i 2011. På 15 forestillinger var belægningsprocenten 95,8 (92 % i 2010).

Allerede ved forpremieren var der fuldt hus, og langt de fleste billetter var solgt før premiereaftenen. I alt fulgte 1944 kong Haralds strabadser i ”Kongenvender tilbage”.

Jubilæumsforestillingen bød på et par nyheder, der gik rent ind hos publikum. Nyt er det ikke, at Fyrkatspillet bruger professionel instruktør og forfatter til at sætte de mange frivillige i sving, men lige fra starten af forestillingen opdagede publikum, at der var nyt under solen. Således kom kongen sejlende i vikingebåd på FyrkatEngsø, og på vej op mod kongsborgen kunne man nyde drabelige slagscener af spillets kampgruppe.

På den måde gik kultur og natur op i en højere enhed. Det fik publikum fra storedele af landet glæde af, for Fyrkatspillet har appel til vikinge fans i hele Danmark. Den lokale opbakning er også stor; både når det gælder sponsorater ogde frivilliges indsats. Der er folk, der året igennem syr dragter og laver kulisser,der er folk med styr på økonomi, pr, lys og lyd og meget andet. Også i år varder landets lækreste vikingetaffel til en del af forestillingerne.

Iden kommende tid arbejdes der igen bag kulisserne – frem mod næste årsspil, og så er der lige en juleforestilling, der skal strikkes sammen midtvejs.

Fyrkatspillets pressesekretær

Hanne Øxenholt
 

20110524


Butikschef Søren Børresen Kvickly og formanden for Fyrkatspillets taffelgruppe Mariann Frederiksen præsenterede vinen i butikken i Kvickly .
Vinen sælges både i Kvickly og naturligvis også på Fyrkat i forbindelse med Fyrkatspillets forestillinger, i perioden fra den 27. maj til og med den 11. juni .
 


20110524
Fyrkatspillets PR-materiale igennem de 25 år, udstilles på Hobro Bibliotek.

Se fotos ved at klikke her

Medlem af Fyrkatspillets PR-gruppe Lis Larsen har samlet
billetter/programmer og nogle rekvisitter fra de 25 Fyrkatspil i den nye
montre på Hobro Bibliotek. Det er blevet til et flot resultat.

Når vi ser på det første program for 1987 og så vore programmer fra de 24 -
25 år, er der teknisk sket en stor udvikling i de grafiske virksomheder.

Der er "manuelle billetter". For fire år siden gik Fyrkatspillet over til et
avanceret elektronisk billetsystem, hvor Fyrkatspillets kunder kan sidde
derhjemme ved computeren og selv kan bestemme , hvor man gerne vil sidde i
Fyrkathuset.

Der er også vinflasker med  en kopi af årets plakat.

I PR-materialet bærer også præg af, at der er lavet en helt speciel plakat
til hver forestilling. Fyrkatspillet plakater er altid blevet godt modtaget
af vort publikum og der har været mange forskellige kunstnere, der har stået
bag.

Den kunstner der topper listen med, at have tegnet flest plakater for
Fyrkatspillet, er maleren og grafikeren, Aase Thorsen, uddannet på
Kunstakademiet i 1981 -1986. Aase Thorsen har tegnet 10 af de 25 plakater.

Udstillingen på Hobro Bibliotek kan ses til og med den 31. maj 2011.


772011-03-08
Fyrkatvikinger tog kegler på messe

66.000 gæster på messen Ferie for Alle i Messecenter Herning havde sidste weekend chancen for at rejse over 1000 år tilbage til tiden sammen med Fyrkatvikingerne fra Hobro.

Med Fyrkatvikingen Erik Martinussen som frontfigur på en velbesøgt stand fik Fyrkatspillet gjort bemærkelsesværdig reklame for 25 års jubilæumsspillet den kommende sommer.

Fyrkatspillet var på årets feriemesse med til at give et ekstra pift til Visit Mariagerfjords stand i Danmarkshallen.

Erik Martinussen, der i den grad fik varmen i sin tykke vikingedragt fra Fyrkatspillets omfattende garderobe, havde ikke meget stemme tilbage søndag aften, men fortæller, at der var stor interesse for at høre om spillet.

Interessen blev ikke mindre, da fire repræsentanter fra Fyrkatspillets kampgruppe med Fyrkat-veteranen Kaj Børge Jung Pedersen i spidsen indtog scenen lørdag eftermiddag.

I uldjydernes hovedstad er man blevet så interesserede i Fyrkatspillet, at Herning Folkeblads læserklub fredag 3. juni arrangerer bustur til Hobro, hvor deltagerne skal se årets forestilling.
 

Erik Martinussen var Fyrkatspillets mand på rekordmessen Ferie for Alle i Herning. Foto: Ole Jørgensen.
 

 


2011-03-08
Det var en travl weekend for Fyrkatspillet. 5 Fyrkatvikinger var på
Feriemessen i Herning og på Danmarksscenen med VisitMariagerfjord og 2
skuespillere fra forestillingen på Hobro Theater var i Hobro Idrætscenteret.

Bies Bryghus under spisningen efter Bies Bryghus generalforsamling, hvor
godt 500 anpartshavere deltog.

Fyrkatspillet var på scenen med et indslag - Bryggerens sang fra
juleforestillingen "JUL over HIMMERLAND - BRYGGERIET" medvirkede ,
bryggeren Hans Jacob Bie spillet af Tue Isaksen og posekiggeren - tolderen
spillet af Martin Halkjær.

I forestillingen får tolderen, jobbet som bryggersvend på Bie Bryggeri.

De 2 skuespillere sang a cappella Bryggeren og brygmesterens sang fra
forestillingen.
 

Bryggeren, Tue Isaksen orienterede om "Jul over Himmerland" - og
afsluttede med at sige , at 2. del af trilogien bliver opført i 2011 på
Hobro Theater.

Det var om lørdagen den 26. februar om eftermiddagen. Altså samme tid hvor
vi egentlig havde 5 mand på Feriemessen.

Fyrkatspillet glæder sig over Bies Bryghus bestyrelses interesse for
juleforestillingen "Jul over Himmerland - Bryggeriet".
 


2011-01-12
Kære Fyrkatvikinger

Fyrkatspillet januar 2011

Vi ønsker jer alle et Godt Nytår og takker for jeres indsats i Fyrkatspillet i 2010. Vi havde også et flot julespil på Hobro Theater, som pressen omtalte som et tilløbsstykke. Belægningsprocenten var 85%, hvilket Fyrkatspillet er meget tilfredse med.

Jørgen W. Larsen har for tiden travlt med at skrive manuskriptet til jubilæumsforestillingen. 33 skuespillere tilmeldte sig ved det 1. stormøde .Manuskriptet vil blive udleveret på stormødet, søndag, den 13. februar, kl. 14.00, på Hobro Bibliotek, i den store foredragssal.

Instruktør Frank Gundersen har allerede lavet prøveplanen klar, jf nedenstående. Bemærk venligst at 1. prøvedag er tirsdag den 22. februar 2011. Det giver de medvirkende mulighed for at kigge lidt mere på deres roller, efter de har fået udleveret manuskriptet.

Der er inddraget 2 søndage i maj måned til prøver. Instruktøren gør opmærksom på, at der kan komme flere prøvedatoer på prøvelisten undervejs, afhængig af hvordan prøverne skrider frem.

På stormødet søndag, den 13. februar 3011 kl. 14.00 vil Jørgen W. Larsen og Frank Gundersen orientere om jubilæumsstykket. Alle gruppeledere vil være tilstede. Derfor håber vi , at der vil møde rigtig mange op til stormødet. Fyrkatspillet har også brug for flere folk til dragtgruppen, til taffelgruppen og til plads- og rekvisitgruppen. Der bliver brug for rigtig mange folk til opgaverne her i forbindelse med jubilæumsspillet. Såfremt du kender interesserede folk, der gerne vil arbejde for Fyrkatspillet , så tag dem endelig med til mødet. Husk at tage jeres kalendere med til stormødet.

Efter gennemgangen er der læseprøve, som alle er velkommen til at overvære.

Vi har reserveret begge foredragssale på biblioteket således, at der er et lokale til den første læseprøve og et lokale til alle de praktiske arbejdsgrupper. Når instruktøren og forfatteren er færdig med gennemgangen, vil grupperne så tage begge foredragssale i brug . Gruppelederne vil gennemgå tidsplanerne for opgaverne for den kommende sæson.


Plan over øvedage for
Jubilæumsspillet Fyrkatspillet 2011.

Februar.
Søndag 13/2 Stormøde og læseprøve kl.14.00 på Hobro Bibliotek den store foredragssal .
Tirsdag 22/2 Prøve
Torsdag 24/2 Prøve

Marts
Tirsdag 1/3 Prøve
Torsdag 3/3 Prøve
Tirsdag 8/3 Prøve
Torsdag 10/3 Prøve
Tirsdag 15/3 Prøve
Torsdag 17/3 Prøve
Tirsdag 22/3 Prøve
Torsdag 24/3 Prøve
Tirsdag 29/3 Prøve
Torsdag 31/3 Prøve

April
Tirsdag 5/4 Prøve
Torsdag 7/4 Prøve
Tirsdag 12/4 Prøve
Torsdag 14/4 Prøve
(Påskeferie)
Tirsdag 26/4 Prøve
Torsdag 28/4 Prøve

Maje
Tirsdag 3/5 Prøve
Torsdag 5/5 Prøve
Tirsdag 10/5 Prøve
Torsdag 12/5 Prøve
Søndag 15/5 Evt. prøve
Tirsdag 17/5 Prøve
Torsdag 19/5 Prøve
Søndag 22/5 Prøve
Mandag 23/5 Prøve
Tirsdag 24/5 Prøve
Onsdag 25/5 Generalprøve med publikum
Torsdag 26/5 Forpremiere
Fredag 27/5 PREMIERE

Såfremt du har absolut vigtige afbud i perioden fra vi begynder den 13. februar 2011 og frem til spilleplanen , såsom fødselsdage, konfirmationer m.m., vil vi gerne have, at du sender besked pr mail, til Fyrkatspillet@mail.dk .

For at være sikker på, at alle medvirkende skuespillere har tjekket kalenderen, vil vi gerne have en mail fra jer, om I har eventuelle afbud eller ej. Deadline for svar herpå er den 31. januar d.å. Når Frank Gundersen har jeres afbud, har Frank jo også nemmere ved, at sætte ekstra prøvedage ind, ligesom Frank ,i prøveforløbet, også nemmere kan tilrettelægge de prøver, som allerede er berammet, når han ved hvem, der kan være med til prøverne.

På gensyn til stormødet søndag den 13. februar på biblioteket.

Stor Vikingehilsen
Fyrkatspillet

Jytte Frederiksen
mobil 23 30 03 08
 Annonce om fyrkatspillet 2011 klik herunder


 2011-01-12
Fyrkatspillets spilleplan for jubilæumsforestillingen i 2011.

 

Tilrettelæg hvornår du vil ud at se det 25. Fyrkatspil, der opføres inde i rekonstruerede vikingehus på Fyrkat.

 

Billetsalget starter den 1. februar 2011 kl. 9.00

 

Uge 21                                     

Fredag     27. maj    2011       kl. 19.00  Premiere m. taffel   

Lørdag     28. maj    2011       kl. 19.00  Forestilling m. taffel          

                                                      

Uge 22                                                

Tirsdag    31. maj    2011       kl. 19.00            

Onsdag     1. juni    2011       kl. 19.00            

Torsdag    2. juni    2011       kl. 19.00            

Fredag     3. juni    2011       kl. 19.00  Forestilling m. taffel          

Lørdag     4. juni    2011       kl. 19.00  Forestilling m. taffel          

Søndag     5. juni    2011       kl. 15.00            

                                                      

Uge 23                                                

Mandag     6. juni    2011       kl. 19.00            

Tirsdag    7. juni    2011       kl. 19.00            

Onsdag     8. juni    2011       kl. 19.00            

Torsdag    9. juni    2011       kl. 19.00            

Fredag     10. juni   2011       kl. 19.00  Forestilling m. taffel          

Lørdag     11. juni   2011       kl. 15.00            

Lørdag     11. juni   2011       kl. 19.00  Forestilling m. taffel          

          

Forbehold for ændringer

 

 

 

www.fyrkatspillet.dk

email adr. fyrkatspillet@mail.dk

 

Yderligere oplysninger: Kontakt 86 15 75 34 eller mobil 23 30 03 08

 

Billetsalg: Køb din billet på www.fyrkatspillet.dk

 

eller på: Turistbureauerne i Mariagerfjord Kommune 70 27 13 77
 

Billeder relateret Fyrkatspillet kan også findes i fotoalbummet