YOU TURN - SKAB NYE VANER
Nyt tilbud fra Valsgård Gymnastikforening.
Kom i gang med at dyrke motion, bliv klogere på sund kost og få mere energi og overskud i hverdagen. Sådan lyder et nyt tilbud fra Valsgård Gymnastikforening., der sætter fokus på en aktiv og sund livsstil.
Det kan være svært at ændre vaner, hvis man ikke er vant til at dyrke motion, og det kan virke uoverskueligt at melde sig ind i en idrætsforening. Hvad skal jeg vælge og kan jeg finde ud af det?
Med YOU TURN bliver det nu lettere at tage det første skridt mod et sundere og mere aktivt liv. Konceptet hedder YOU TURN og kombinere træning med foredrag motion og sundere livsstil med det formål at skabe varige livsstilsændringer hos deltagerne.
ALLE KAN VÆRE MED!
YOU TURN henvender sig til deltagere, som ikke er vant til at dyrke motion, eller ikke har dyrket i mange år. Det kan også være for deltagere som gerne vil ændre specifikke vaner i deres livsstil. Det kræver blot man vil i gang. Det kræver hverken særlige forudsætninger eller smart træningstøj at deltage i YOU TURN, fortæller instruktør Pia Lybech. Alle kan være med uanset alder, vægt eller kondital og deltage på egne præmisser.
Forløbet strækker sig over 12 uger, hvor deltagerne får mulighed for at afprøve forskellige former for idræt og finde lige den motionsform, der passer netop dem. Hver træningsgang bliver indledt med et foredrag, hvor deltagerne bliver klogere på, hvordan sunde valg påvirker både vores fysiske og mentale velvære og giver mere energi, glæde og overskud i hverdagen.
KIG FORBI TIL EN INTROAFTEN
YOU TURN starter op d. 10. januar fra KL 18.30-20.30, og både foredrag og træning foregår i Valsgård Hallens multirum. Inden da afholder Valsgård Gymnastikforening en introaften d. 3. januar kl. 18.30 i Valsgård Hallens multirum. Her har interesserede mulighed for at høre om konceptet.
For yderligere information, se www.valsgaardgym.dk