Jutlander Bank rykker ind i Trekantområdet

Klar til at åbne ny afdeling centralt i Vejle

Jutlander Bank er på vej med en ny afdeling i Trekantområdet, som bliver bankens første fysiske afdeling i Jylland syd for Aarhus. Initiativet er en del af bankens vækststrategi frem mod 2020. Ifølge samme strategi åbnede Jutlander Bank for halvandet år siden sin første afdeling i hovedstadsområdet.

”Vi har én meget god grund til nu at rykke ind i Trekantområdet”, forklarer Per Sønderup, der er Jutlander Banks ordførende direktør:

Går efter nye kunder

”Trekantområdet er jo et vækstområde. Og det er den primære årsag til at rykke ind. Vi vil tiltrække NYE kunder, og med vores mål om at være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank vil det også lykkes, ligesom det er lykkedes i København”, fastslår Per Sønderup og understreger, at Jutlander Banks nye afdeling alene er en privatkundeafdeling.

”Vi har i forvejen et antal kunder med bopæl i Trekantområdet. Dem vil vi gerne tilbyde yderligere tilgængelighed, hvis de ønsker det. Men at tiltrække nye kunder – det er først af alt vores formål med at etablere os i Trekantområdet,” siger han.

Lokalkendte medarbejdere

Men er det ikke et brud på kirketårnsprincippet at flytte syd for Aarhus og etablere nye kundeforhold i Trekantområdet?

”Nej, for vi kender Trekantområdet i forvejen, ikke mindst gennem vores afdeling Connect Privat, der betjener kunder over hele landet. Og i vores rekruttering af medarbejdere til afdelingen lægger vi vægt på at ansætte de rigtige personer, som færdes hjemmevant i det område, de skal virke i for Jutlander Bank – sådan som vi også gjorde i København”, siger Per Sønderup.

Jutlander Bank mangler at ansætte to medarbejdere til afdelingen, hvor bemandingen foreløbig er planlagt til seks medarbejdere. Fire er allerede ansat, herunder en afdelingsdirektør og en souschef, og de forventer at åbne dørene for nye og eksisterende kunder i Jutlander Bank allerede i løbet af maj.

Fin beliggenhed

Afdelingen åbner på adressen Havneparken 1 i Vejle, som tidligere har huset en bankfilial. Her er fine parkeringsforhold og kort afstand til gågaden.

Jutlander Bank med hovedsæde i Aars havde ved indgangen til 2017 102.000 kunder, 456 medarbejdere, en balance på 16 milliarder kroner og et samlet forretningsomfang på 33 milliarder kroner.

Bankens afdelingsnet tæller i forvejen, ud over den nyeste afdeling i København, 22 afdelinger i Jylland med Aarhus som den – hidtil – sydlige forpost og Aalborg som den nordlige. Stabsfunktionerne er placeret ved hovedsædet i Aars og i Områdecenter Hobro.